Ingelill

Ingelill

måndag 25 juni 2012

Måndagstorg

Blev dags att fylla på kylskåpet efter helgen, så jag åkte in till stan efter jobbet. I samma veva passade jag på att besöka kvällstorg för andra gången i år. Mycket folk och trängsel kring de attraktivaste grejerna. Sökte inget särskilt men föll pladask för ett stycke gamla fina läderskor SVENSK KVALITÉ, härligt bekväma. Damen som sålde hade köpt dem i Stockholm. 3 euro gav jag för dem. Från samma bord fann jag också ett vitt förkläde och ett gammalt dynvar med monogram.




Kikade också in till Blossom. Presentkortet som jag fick av syskonen på födelsedagen för snart ett år sen kom till nytta. I jakt på den perfekta prylen har det omsorgsfullt sparats. Bloomingvilles vackra hushållsvåg kändes helt rätt.


fredag 22 juni 2012

Midsommartid

Blogg-motivationen har lyst med sin frånvaro de senaste veckorna. Livet flyter på och inget speciellt händer. Jag tyckte synd om mej själv ikväll pga ensamhet. M är mitt uppe i byggandet och tiden räcker inte över till mycket annat. Grr. Snyft. Ordet ensam klingar inte vackert i mina öron, jag är till för att umgås. Nu är husägarna dessutom bortresta i 9 dar. Lillebror är hemma över veckoslutet, bra så.


Fint med systrar. Jag och Mia gick ut i skogen ikväll för att plocka björnmossa. Tänkte pröva om kunskapen satt kvar i att binda mosamattor. Ni kan gissa att xxx antal myggor förföljde oss. Vi plockade fyra påsar mossa och for hem till oss för att påbörja verken. Varsin matta blev resultatet. Inte lika vackra som på kursen ifjol men de får duga denna sommar. Roligt hade vi!


Trevlig midsommar!