Ingelill

Ingelill

torsdag 17 januari 2013

Kalas-kul

Hemma hos oss har vi firat storslaget de senaste veckorna. Lillebror är värd all uppskattning för avslutad militärtjänst. På fredagkväll samma dag han skulle anlända fixade vi, (mor, far och jag) OHI ON tårta. Han väntade många gäster till kvällen, kanske nån blivande brud? Det skulle vara välkommet.

Senaste söndag firades förlovningskalas. En massa tårtbak så att säga. Men vad är ljuvligare än att få fira glädjedagar! M och jag gottar oss åt livet som förlovade. Visste inte att det kunde upplevas så underbart! Hoppas på att få leva lyckliga alla våra dagar... nåja, om inte annat hälften av dagarna.






torsdag 3 januari 2013

Din. För alltid.


Äntligen! Så välsignat, roligt, underbart, romantiskt, glädjande och efterlängtat. Känslorna kan ej klädas i ord. 

Jag påminns av det vi fick lyssna till under en väns vigselakt. I ett livslångt förbund är det viktigt att komma ihåg dessa ord och använda dem: din, vårt och Hans. Din - jag ger mej själv som gåva till dej. Jag äger dej inte. Vårt - istället för mitt och ditt får vi använda oss av vårt. Tänk vilket underbart ord! Till slut - Hans - viktigaste av allt bör vi komma ihåg att vi är Guds ögonstenar. Leva i Hans närvaro. Då blir livet tillsammans välsignat!