Ingelill

Ingelill

måndag 27 januari 2014

Evighets-projekt

Har alltsedan vi gifte oss för över 9 månader sedan hållit på med bröllopsalbumen. Dock inte aktivt hela tiden. Bestämde mej redan i ett tidigt skede att jag har som mål att vara klar innan knytet kikar ut. Drog slutsatsen att om det är kvar något då så lär det så förbli.
 
Jag har inte "scrappat" och gjort så vackert som "alla andra" men ändå har det tagit mycket tid. Nu är det bara att konstatera att det blev inte riktigt så fint som jag tänkt mej. Dessutom blir det väl aldrig helt klart. Bara när jag själv beslutar mej för att det får räcka. Och det beslutet har börjat gro just nu...det må duga! Minnena har vi ju trots allt kvar.
 
 
 
 
 
 
 
 

2 kommentarer:

Anonym sa...

*Småler*, låter så välbekant :) efter x antal timmars pysslande så har man sett nog av allt, och tycker att det inte blev fint nog. Men det är nog bara man själv som ser det så, visst?:D Superfint album!!./Carren

Ingelill sa...

Är nog precis som du säger:) Bilderna talar ju om det viktigaste...det övriga är som en krydda på allt! Sku vara kul att se din album nu, för du har ju scrappat så fint!