Ingelill

Ingelill

lördag 4 februari 2012

Handmade by Ingelill




Dessa är gjorda under min första vävkurs. Trasmattorna och stormattan går i ungefär samma färgtoner. En "julig" löpare och en ripslöpare försökte jag mej också på. Och till slut den gråa mönstrade pläden som jag värmer mej under kyliga vinterdagar som dessa. Jag ber om ursäkt för alla skrynklor. Det är märken av förvaring i påsar och skåp.

4 kommentarer:

emma sa...

Fruktansvärt grann är de allihop! Va du e douli..:)

Sabina sa...

Härligt! Fina grejer! Jag har alltid tänkt att jag borde ta en vävkurs någon gång. Farmor hade en vävstol på vinden och hon vävde en hel del! När pappa och farfar städade vinden blev vävstolen och trasmattor bortplockade. Vävstolen placerades i uthuset och nu är en del delar försvunna. Kan inte komma över detta trots 20 år snart har gått!!! :-)

Ingelill sa...

Tack! Det var ju synd med vävstolen. Jag tror att värdefulla föremål väldigt fort blir bortkastade i dag, ingen förstår sej på vilket värde de besitter. Men vävkurs rekommenderas varmt. Det är ju en hel del för-arbete förrän man kan sätta sej för att väva. Därför är det bra att många hjälps åt:)

Mamsell Lufolk sa...

Blir så "avis" då ja ser allt fint du har gjort. Tänk att du gjort alla dessa själv! Helt otroliga hantverk. Du e sååå duktig!